Crema fermizantă de ochi TimeWise®

Crema fermizantă de ochi TimeWise®

TimeWise® Firming Eye Cream, 14 g

Priviţi lumea cu alţi ochi datorită Cremei frmizante de ochi TimeWise®. Veţi simţi îndată efectul: pielea fină din jurul ochilor va deveni mai fermă, se vor micşora cearcănele şi se vor atenua ridurile mimice, iar privirea dvs. va  deveni mai tânără! Doar un singur produs — însă o mulţime de feecte. În perioada cercetărilor clinice 96% femei au observat o îmbunătăţire a stării pielii din jurul ochilor.
 
Cremf frmizantă de ochi TimeWise® - este este cel mai progresiv produs în lupta cu ridurile.
 
Crema fermizantă de ochi TimeWise® este special elaborată pentru a ascunde urmele lăsate de timp. Îngrijind delicat pielea din jurul ochilor, ea îi redă fermitatea, hidratarea şi strălucirea. Pe lângă toate acestea crema înlătură cauzele înrăutăţirii stării pielii: regenerează stratul de protecţie şi încetineşte procesul natural de deshidratare, stimulează metabolismul intercelular, încetineşte procesul de apariţie a ridurilor, diminuează cearcănele şi pungile de sub ochi.
 
Această cremă vă permite să întoarceţi tinereţea ochilor D-voastră, atenuând ridurile şi liniile fine. 
 

 

 

*Toate produsele se selectează de Consultantul dvs. la ora de frumuseţe individual în dependenţă de tipul şi particularităţile tenului dvs.

Preţ: 590 MDL*

*Preţ cu amănuntul recomandabil

©2020 Mary Kay Inc.